15.11.2008

Paste cu branza, legume si cabanos

Reteta este o fantezie a unei nopti oarecum bahice si cu un pic de foame. Realizata cu ce s-a gasit prin casa. De fapt au pornit paste cu branza si s-au transformat.
Ingrediente: - paste (taitei+penne)
- branza rasa, cascaval ras, crema de branza
- ardei capia, ardei iute, telina,ceapa,usturoi
- cabanos
Pastele se fierb in apa in care se adauga putin ulei si putina sare. Dupa ce pastele au fost fierte dupa gust se amesteca cu branza si cu sosul prezentat mai jos.
Sosul se face din ceapa calita in putin ulei, dupa care se adauga un catel de usturoi taiat foarte marunt si ardeiul taiat cubulete sau fideluta. Se poate pune si telina taiata cubulete. Cand se inmoaie ardeiul se adauga ceva condimente, sare, piper, busuioc, dupa gust. La sfarsit se poate pute suc de rosii sau bulion.
Dupa ce se amesteca pastele cu branza si apoi cu sos, se pun intr-o tava si se lasa 10-15 minute in cuptorul incins. Mie mi-au placut. Aratau cam asa:









Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Lasa gandul tau aici: