07.11.2008

Energia

Presupunem ca un gand are viteza subluminica sau oricum, maxim viteza luminii. Ma refer la presupusa particula a undelor cerebrale. Si presupunem ca aceasta particula a energiei cerebrale are o masa, chiar daca neglijabila.
Atunci, conform teoriei relativitatii particula gandului are o energie E care se supune legii E=mc^2. Pana aici e simplu, dar ce rezolva asta?
Pai considerand ca fiecare gand e compus din mai multe particule si in sine, frecventa gandului e diferita in functie de natura sa, gand pesimist sau optimist. Atunci energia este mai mica sau mai mare, in functie de masa particulelor intr-un punct la un moment dat. La viteza apropiata de viteza luminii, intr-un punct pot fi la un moment dat mai multe sau mai putine particule, in functie de lungimea de unda, deci de natura gandului. Si energia totala a unui punct este data de particulele ce se afla acolo la un moment dat. Si , in functie de intensitatea gandului undele se imprastie pana la distante variabile, deci totalitatea punctelor energiei gandurilor formeaza o energie unitara mai mare sau mai mica, in functie de puterea gandurilor si de natura lor. Unele unde se propaga mai departe, dar majoritatea raman in jurul sursei, deci energia in jurul sursei este mai mare. Si asa este explicat conceptul de aura. Si existenta aurei sustine aceasta teorie.
Acum, in functie de lungimea de unda, energia aurei poate fi variabila. Si atunci, punand totul in spectrul luminii, joasa frecventa da culoarea rosie, inalta frecventa culoarea violet si o frecventa medie culoare galbena. Mediu inseamna in agitatia sufletului probabil pacea. Si de acolo aura galbena a sfintilor?
Trebe analizat. Va urma...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Lasa gandul tau aici: