05.11.2015

Sa se schimbe!!!!

Hai cu totii in strada sa scandam. Sa-i dam jos, sa ii ucidem cu pietre.  Pe cine? Are vreo importanta ? Gasim noi.
Pe prim ministru! Nu mai e de actualitate. A plecat. Abia astepta ocazia. Dupa el potopul. Se va vedea.
Pe primar! Partial realizabil. In sensul ca multi sunt prin arest, unul a demisionat si altii mai au bani de mici ca sa castige si urmatoarele alegeri libere.
Pe patriarh! Da, da , bruta, ca s-a suit in varful bisericii si are masini, are averi are.... Asa si? Cand ai fost ultima oara la biserica? Sau e la moda sa-l injuri? E seful unei institutii pe care te dai destept ca nu o folosesti. Atunci cum poti sa-i stabilesti tu reguli interne? Sa plateasca impozit, sa se supuna legilor oricarei institutii. Si mai mult ce?
Pe parinti! Babalacii astia ne-au tocat la cap toata viata si uneori ne-au si batut. In plus, ehee, psihanaliza aia.
Pe aia care fac moschee! Stefan, Mihai si Decebal au luptat pentru crestinatate si s-ar rasuci in mormant. Ce daca aia au trait acum fo 2 ani cand nu se auzise de toleranta. Trebuie sa le taiem capu'la musumlani si sa-i omoram cu pietre.
Pe presedintele de asociatie! Lasa ca stie el de ce.
Pe Mikey Mouse! Bineinteles. Dupa ce ca este simbolul viermanosismului american, mai transmite si tot felul de subliminale cu tenta obscena, menite sa ne faca copiii sa se gandeasca la sex cand or fi adolescenti.
Pe mancatorii de carne! Da, de trei ori da. Astia mananca bietele animale. si in plus le face rau. Nu se gandesc si ei ca omul a fost programat genetic sa manance niste pastile verzi cu provenienta nedeclarata, dar care sunt panaceul universal.
Pe parlamentari! Pai nu I-am ales noi? Si ce daca, io i-am facut, io ii omor.
Pe clasa politica! De ce? Ca sa se mai imbogateasca si altii? Sau sa umblam prin parlament in armuri si sa discutam probleme filosofice, filologice si filo de toate?
Pe vecina de la 4!  Da, asta merita arsa. Ca  prea urla ca animalele in fiecare noapte. Si ii mai scartaie si patul. Si nu e maritata.
Lista ramane deschisa. Te rog, draga cititorule sa mai adaugi personae, institutii, forme de relief, etc, care merita sa fie date jos. Nu de alta, dar trebuie sa avem o lista complete. Tot este razmerita.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Lasa gandul tau aici: