04.12.2008

Taxa Citroen

Iacata ca pregatindu-se de plecare, nenea Tariceanu mai trage spuza pe turta domniei sale (sau nemerniciei sale, ma rog). Ne protejeaza de rable, de poluarea europei. Ca sa cumparam Dacii? Nope. Sa cumparam diverse masini straine. Adica de ce sa dau 8000 de euro + 2500 de euro pentru o bijuterie de volkswagen dar are saracu' 8 ani, cand potsa dau vreo nu stiu cat pe un Citroen nou pe care il vinde firma acestui prim ministru rablagit? Sau ma rog, de ce sa cumperi un citroen un pic mai vechi, care se devalorizeaza de 2 ori intr-un an? Mai bine e taxa dubla si ajunge la unul nou.
Ehe, o sa urle Europa. Dar de la 15 decembrie intra taxa in vigoare. Europa intra in vacanta. Pana se trezesc dupa mosi craciuni si sarmalele lor si porcu' lor deja nea Rablageanu a vandut ceva Citroenuri.
Si cand se trezesc or sa dea o amenda Romaniei, sa se invete minte. Nea Rablageanu probabil si-a scutit Citroenurile de taxe printr-o ordonanta de guvern. Sau o sa o faca oricum inainte de craciun. Si amenda o sa fie plazita din impozitele noastre, nu din ale celor ce nu se incaseaza.
Si atat.
La ce minister o sa fie Tariceanu in viitorul guvern?
Bine ca ati votat bine!!!! Ca ati lasat toate ciorile platite sa aleaga pentru voi.
http://www.anunturi-auto.ro/anunturile_lui_68448.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Lasa gandul tau aici: